2011. június 4., szombat

Úgy tűnik, itthon ragadtunk

Tegnap délután jelentkeznünk kellett a kamionból, beküldtek minket Ferihegyre, hogy cseréljünk pótot. Kaptunk egy koffert, szlovák kollegával cseréltünk. További utasítás: pihenés folytat! Szerda éjszaka óta vagyunk itthon. Jaaa!
Reggel korán bevásároltam , hogy délre lehessen ebéd és visszamentünk apuhoz a fiammal további képeket válogatni. Megmutattam neki is interneten, milyen vihart kavartak a képei. Érdekes, a múltból mindenre emlékszik.
Gyerekeim azt hiszik, az anyjuk begolyózott, egész nap szkennel, vagy fel-felnevet a kommentektől. Tátott szájjal nézték ők is a képeket, amik régről kerültek elő. Apám, az ő szülei, nagyszülei, igazi megsárgult fotók. Gyerekkorom emlékei. Mintha megmérgeztek volna. Élvezem a "mást csinálást".
Holnap vasárnap, max. este indítanak útnak, de addig is igyekszem jó kislány lenni, főzni, gazolni, rendet rakni, talán még az ablakokat is megpucolom. Mikor itthon vagyok, próbálom levenni a terhet a gyerekeim válláról, hagyom őket pihenni. Lehet, ezért várnak annyira haza? :-))))

Nincsenek megjegyzések: